Personoplysninger og cookies

Person-oplysninger og cookies

Personoplysninger

Funds Tower er som dataansvarlig forpligtet til at beskytte dine personoplysninger, og vi tilstræber, at du føler dig tryg ved vores behandling af disse oplysninger. Vi behandler personoplysninger om dig i henhold til denne persondatapolitik og gældende lovgivning.

 

Personoplysningstyper og brugen heraf

Funds Tower kan indsamle følgende oplysninger om dig:

Navn, Telefonnummer og Email.

Vi indsamler alene de oplysninger som er nødvendige for at levere køb/salgsanbefalinger til dig, og sende dig relevant markedsinfo.

Derudover kan vi indsamle oplysninger via cookies og IP-adresse. Disse oplysninger bruges alene til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af vores service. Denne brug kan bl.a. omfatte, statistik- og analyseundersøgelser med henblik på forbedring af produkter, tjenester og teknologier.

I vores cookie politik, som du finder herunder, kan du læse nærmere om brugen af cookies på vores hjemmeside, hvilke cookies der indsamles, og til hvilke formål.

Ved tilmelding til Funds Tower accepterer brugeren, at Funds Tower fremsender informationer om købs- og salgssignaler, løbende porteføljeoversigt, markedsopdateringer og eventuel information om kunde-arrangementer. Funds Tower deler ikke data med hverken kommercielle som ikke-kommercielle partnere. Informationer fremsendes direkte til brugerens email og/eller mobilnummer.

 

Videregivelse af oplysninger

Vi kan i visse tilfælde videregive de personoplysninger, som vi behandler om dig, hvis det er påkrævet ifølge en domstolsafgørelse eller gældende lovgivning.

 

Beskyttelse af dine personoplysninger

Vi benytter sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte dine personoplysninger imod manipulation, tab, destruktion samt mod at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til dine oplysninger. I praksis er det ikke muligt at etablere 100 % sikkerhed, og vi kan derfor ikke garantere, at oplysningerne er helt beskyttet mod nogen, som vil lykkedes med at omgå sikkerhedsforanstaltninger og skaffe sig adgang til oplysningerne. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

 

Opdatering, sletning eller rettelse af dine oplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som vi behandler om dig hos Funds Tower, kan du rette henvendelse til os på contact@fundstower.com

Efter persondataloven har du ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi behandler om dig. Hvis det viser sig, at disse oplysninger er urigtige eller vildledende, har du ret til at anmode os om at rette, blokere eller slette disse oplysninger. Derudover kan du til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for yderligere behandling.

 

Hvor længe opbevares dine oplysninger?

Dine data slettes en måned efter, at du har opsagt aftaleforholdet med Funds Tower.

 

Ændringer

Det vil være nødvendigt løbende at opdatere og ændre denne politik. Funds Tower forbeholder sig ret til at foretage sådanne påkrævede ændringer. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked via denne hjemmeside eller via email. Den til enhver tid gældende version af denne politik kan findes som en del af vores betingelser, som er tilgængelige på www.fundstower.com. Datoen nedenfor viser hvornår betingelserne senest er revideret.

Revideret den 1 juli 2019

Cookies

Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at hjælpe med at optimere og forbedre din oplevelse.

fundstower.com bruger Google Analytics til tracking og webstatistik. Vi indsamler udelukkende anonyme oplysninger om anvendelse af vores tjenester og besøg på vores hjemmeside til statistiske formål. Det er fx antal besøg på forskellige sider, og fra hvilket land, dette for at forbedre vores tjenester.

Afvisning af cookies

Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af hvilken browser du bruger. Du skal dog være opmærksom på at funktioner og tjenester på hjemmesiden kan blive påvirket.

 

Sletning af cookies

Cookies som du tidligere har accepteret kan slettes. Hvis du bruger en pc med en nyere browser, kan du slette dine cookies ved hjælp af genvejstaster: CTRL + SHIFT + Delete. Andre metoder kan være nødvendige afhængigt af hvilken browser og styresystem du bruger.

Har du brug for hjælp? 

Du er til enhver tid velkommen til at spørge os. Ring eller skriv og fortæl hvad dit behov er. 

Funds Tower ApS
fundstower.com
contact@fundstower.com

Funds Tower ApS
fundstower.com
contact@fundstower.com

Vesterbrogade 149
DK-1620 København V
+45 2680 3244

Vesterbrogade 149
DK-1620 København V
+45 2680 3244