Skabt til finansfolk

Ambitionen om bedre performance

Det oprindelige mål kom til verden, da en 3 oprindelige founders så på de generelle investeringsløsninger, og tænkte ”dét her kan gøres bedre”.

Verden rundt opnår de fleste investeringsforeninger og formueforvaltere resultater, der ligger under markedernes udvikling.

Det gør Funds Tower op med.

Historie og fremtid

Fra strategi til implementering

Idéen blev født i starten 10’erne. De indledende beregninger, der skulle bekræfte at den underliggende strategi kunne fungere i den virkelige verden, blev foretaget manuelt. Resultaterne skuffede ikke, så meget hurtigt gav man sig til at programmere det der i dag hedder Tower Algoritmen.

Inden markedsintroduktionen blev der i en periode taget et større millionbeløb under forvaltning, med henblik på at demonstrere resultatniveauet på en rigtig portefølje. Fra sommeren 2018 blev der i en testperiode desuden publiceret investeringsanbefalinger for danske aktier. Resultaterne talte for sig selv: Funds Tower ’outperformede’ markedet.

Det er på basis af denne Tower Algoritme, og efter omfattende tests, at der i dag udbydes en række services under navnet Funds Services.

Både i dag og i fremtiden er ambitionen er klar: Funds Tower vil udbyde sikre og effektive formueservices, der til enhver tid præsterer bedre end markederne. 

Dem vi betjener

Vores kunder

Få indsigt i de professionelle profiler i investeringsbranchen, som Funds Tower henvender sig til. 

Vores mål

Sikker forvaltning af formuer

Vores kunder vil have sikre investeringspolitikker, kontinuerlig markedsovervågning og pålidelig implementering af langsigtet formueforvaltning.

Funds Tower arbejder hver dag for at der kan foretages investeringer uden begrænsninger, og vores kerneydelse er sikker forvaltning af formuer. År for år vil vi præstere bedre end de markeder vi agerer på. Intet mindre!

Drevet af finansfolk

Et hold af stærke profiler

Ejergruppe og ledelse består af erfarne folk med baggrund i aktieanalyser, revision, private banking, kommerciel acceleration og teknologi. De er bakket op at en bestyrelse med flere af landets førende finansielle specialister inden for internationale finansmarkeder, institutionel topledelse og forretningsudvikling. 

Ledelse

Virksomhed

Klaus Buhl

CEO

Virksomhed

Jakob Krarup

CCO

Virksomhed

Rino Ranheim

COO

Virksomhed

Thomas Saxe

Chief Innovation Officer & Co-founder

Virksomhed

Torben Villumsen

Algorithm Executive & Co-founder

ft-profile-martinniklasson

Martin Niklasson

Technology Executive

Virksomhed

Jesper Wille

Marketing Executive

Bestyrelse

ft-profile-bjarnejensen

Bjarne Henning Jensen

Chairman, Board of Directors

Virksomhed

Claus Rhein-Knudsen

Board of Directors

Virksomhed

John Norden

Board of Directors

Virksomhed

Jakob Krarup

Board of Directors

Virksomhed

Klaus Buhl

CEO

Teknologien bag

Se hvordan vi skaber vores resultater