Tower Algoritmen bygger på en stærk strategi

Lige så snart investeringshorisonten regnes i år, så er det vores ambition til enhver tid at præstere bedre end markederne. Det er netop det vores investeringsmodel er optimeret til. Vi adskiller os ved højere sikkerhed i investeringerne og flere aktivklasser. Samtidig er vores løsninger enkle at anvende, og vi binder ikke vores kunder i en bestemt risikoprofil. Vi gør op med vanetænkningen, og formålet kan siges kort …

WE EMPOWER INVESTORS

Vi ved det virker

Aktiemarkedet har altid udvist både større nedture og en lang række mindre udsving. Valget af risikostyring er derfor afgørende for din formue og din sikkerhed for afkast.

I dag er normen at have en fast fordeling imellem aktier og obligationer for at tilpasse investorens risikoprofil til investeringen. Det skal ikke ignoreres, men langt vigtigere er det at tilpasse investeringen til markedets trend.

Vores strategi er derfor at man i Bull trend, hvor risikoen er mindre, principielt kan have op til 100 procent i aktier. I Bear trend beskyttes formuen derimod ved at gå langt eller helt ned i andelen af aktier og placere midlerne i andre, stabile eller stigende aktivklasser. 

Vores dynamiske risikostyring skelner således mellem markedernes almindelige udsving og de bevægelser, der identificeres som trends. På den måde opnås en konsistent bedre tilpasning til trends for aktier, index, valuta og commodities. Dette suppleres med analyse af de enkelte papirers styrke og potentiale. Samlet set opnås optimerede investeringer inden for og på tværs af aktivklasserne. 

Vores Tower Algoritme tager afsæt i en kendt konjunkturtilpasset teori. Den giver adgang til værdiskabelsen i de stærke børsnoterede papirer, inklusive vækstvirksomhedernes langsigtede trends, og de cykliske aktiers stigende konjunkturtrend. Samtidig undgås unødigt værditab, når markederne falder i forbindelse med konjunkturnedgange. Det er denne strategi vi har forfinet, så man i dag via Tower Algoritmen kan investere efter den inden for en række aktivklasser. 

Strategien har siden år 2000 givet et væsentligt bedre afkast end traditionelle strategier. Vi har lavet utallige tests af algoritmen og længe publiceret anbefalinger der viser, at vi præsterer bedre end markedet. Vi har haft et større beløb under forvaltning og vist at vi kan.

Samlet set er det derfor vores påstand, at de der benytter Tower Services får frihedsgrader og resultater på et højere niveau.

Det vi leverer

En pålidelig investeringspolitik, kombineret med kontinuerlig overvågning af markederne, og en præcis implementering af den langsigtede formueforvaltning. 

Strategi

Donec vel ante ornare nulla venenatis posuere nec a augue. Quisque eu pretium nunc, id convallis massa. Integer rutrum sollicitudin ultricies.

Sikker investeringsstrategi

Knowhow

Sikker investeringsstrategi
Markedsovervågning

Data

Markedsovervågning
Køb- og salgsanbefalinger

Handling

Køb- og salgsanbefalinger
Sikker investeringsstrategi

Knowhow

Sikker investeringsstrategi
Markedsovervågning

Data

Markedsovervågning
Købs- og salgsanbefalinger

Handling

Købs- og salgsanbefalinger

Services

Klik her for at se mere om de services vi kontinuerligt vil udbyde med afsæt investeringsstrategien.

Ønsker du mere information? 

Mangler du yderligere indsigt i vores investeringsstrategi og hvad den kan gøre for dig eller din virksomhed? Det uddyber vi gerne, hvis du giver os muligheden. 

Mangler du yderligere indsigt i vores investeringsstrategi og hvad den kan gøre for dig? 

Funds Tower ApS
fundstower.com
contact@fundstower.com

Funds Tower ApS
fundstower.com
contact@fundstower.com

Vesterbrogade 149
DK-1620 København V
+45 2680 3244

Vesterbrogade 149
DK-1620 København V
+45 2680 3244