Funds Tower opnår funding

 

En vigtig milepæl

Efter en periode med udvikling og grundig kommerciel forberedelse har vi fornøjelsen at annoncere, at vi har nået en vigtig milepæl: Midt i februar underskrev vi de selskabsdokumenter, der markerede at funding-runden er afsluttet!

Det er én af den slags skelsættende begivenheder, som det er værd at åbne en flaske champagne for, så det gjorde vi, og løftede vores glas for at ønske hinanden held og lykke på den rejse vi har begivet os ud på for at eksekvere på det potentiale, der ligger i projektet.

Ejerne & bestyrelsen

Det er med betragtelig stolthed at vi kan konstatere, at vi har vundet tillid hos denne gruppe af forretningsprofiler; en tillid som kommer til udtryk i deres engagement i vores fremtid sammen, såvel som i en valuering et godt stykke over halvanden million Euro. Tillad os at introducere de mennesker som er gået sammen med os om at bygge Funds Tower og ændre markedet for investering i børsnoterede aktiver.

Ejergruppen udgøres, sammen med founders Thomas Saxe og Torben Villumsen, af en række erfarne erhvervsfolk og investorer: Niels Svenningsen, ejer af Svenningsen Holding A/S, og Benny Svenningsen, CEO i Nomaco A/S Steven Christensen, senior financial consultant, Mangaard & Partners – Bjarne Henning Jensen, CEO, Energy and Cleantech – samt Henrik Mikkelsen, grundlægger og CEO, GEMINI A/S. Med i gruppen sidder også theView

Ydermere er selskabet bakket op af en stærk bestyrelse: Claus Rhein-Knudsen, tidligere CEO i Banque Internationale de Luxembourg Danmark og uafhængig financiel rådgiver – John Norden fra Norden CEF, certificeret rådgiver til Nasdaq First North og tidligere CEO i MyBanker, Autocom og Autonorden A/S – Klaus Buhl, tidligere direktør for Saxo Bank Global International Business, tidligere senior VP i SEB, og founder og MD i Monata Consulting – samt bestyrelsesformand Jakob Krarup, CEO i theView.

Funds Tower rykker

Strategien for virksomhedens vækst og adgang til markedet var naturligvis allerede fastlagt, så umiddelbart efter underskrivning af papirerne igangsatte vi eksekveringen af planerne, og rykkede fremad mod at leve op til den tillid vi får, realisere det potentiale, der ligger i Funds Tower, og ændre investeringsbranchen som vi kender den!