Et spændende år

 

Meget er sket

Sommeren 2019 vil for altid stå som et skæringsår i Funds Towers historie. Det var sommeren hvor resultatet af en årrækkes målrettet arbejde endelig var klart til at præsentere for de internationale finansmarkeder. Det var også kulminationen på et helt særligt år, hvor vi satte det team, der skal bære Funds Tower ud i verden. 

 

Mennesker og kompetencer

Funds Tower er skabt af finansfolk. Vores ekspertise ligger i at forvalte formuer og få dem til at vokse via optimerede investeringer. Vi sætter en ære i at kende de præcise grænser for vores kompetencer, og dermed have øje for hvornår det er tid at indhente bistand af andre specialister. 

Derfor var det klart for os, at vi ikke selv skulle stå for markedsadgangen. I vores søgen efter den rette partner fandt vi Jakob Krarup og hans team i virksomheden theView. Det blev til et frugtbart samarbejde omkring udviklingen af Funds Towers kommercielle strategi, og i slutningen 2018 indtrådte theView i vores ejerkreds og tog styringen af vores kommercielle, markedsrettede aktiviteter. 

 

Faglighed og teknologi

Sideløbende med strategi og planlægning har vi i løbet af året brugt en hel del tid på at mødes med interessante profiler, både i og uden for vores egen sektor. Denne kontakt er blevet prioriteret, dels for at vidensdele omkring projektet og trykprøve det over for folk med forskellige fagligheder, relateret til området – og dels med henblik på at etablere en bestyrelse med den rette sammensætning af kompetencer og personligheder. 

Endelig har det også været vigtigt at fokusere på Funds Towers “maskinrum”: Kernen i projektet er en unik strategi, men i praksis spiller teknologi en afgørende rolle. Forretningen er grundlæggende digital, og strategien udmøntes i en algoritme, der skal være driftsikker og kunne behandle store mængder data fra alle verdens børser. En specifik proces i år har derfor været at sikre en teknisk kapacitet, der også fremadrettet kan stå i spidsen for vores teknologi. Det har vi gjort, og vi glæder os til at kunne offentliggøre vores CTO, som også er indtrådt som medejer i virksomheden. 

Det er blot nogle af de ting der er sket i et forrygende år!